Bruden gör sig redo

Få böcker har berört mig på djupet på det sätt EFK-pastorn Stojan Gajickis bok “Bruden gör sig redo” gjorde.  Får ständigt böcker tillskickade i hopp om att vi ska “göra reklam” för dem här. Denna bok kom INTE till oss på detta vis utan var en gåva från min syster i dubbel bemärkelse (Tack Mia).  När jag väl börjat läsa boken kunde jag inte sluta.  När jag var färdig ringde jag genast pastor Gajicki och frågade om jag kunde få samtala lite kring boken med kameran på.  Det var inga problem.  Lägger nu ut detta samtal/intervju.  Tacksam om du avsätter lite tid att lyssna till samtalet och få lite highlights ur boken.  Utifall du skulle bli berörd av samtalet och vilja fly undan julkommersen lite med en högst aktuell bok, kan du beställa boken via länken under klippet.  Kanske rent av ge bort denna bok, som för några av er kan bli årets viktigaste.  Bedöm själv:

-

-
[Här beställer du boken - Bruden gör sig redo]

[Här beställer du Stojans tidigare bok – Det finns ett liv efter besvikelse]

Mvh

Daniel

This entry was posted in Webb TV. Bookmark the permalink.

One Response to Bruden gör sig redo

  1. Pingback: Predikan: Bruden, Skökan, Öknen, Segerkransen | El Shaddai Europe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


6 + = 8

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>