Predikan om församlingen i Ladoicea och Filadelfia

Nyårskonferensen var så stark att håret reste sig på mina armar och huden blev knottrig, av vad jag upplevde som ett direkt tilltal från Gud, rakt in i vår tid. Jag fick en starkt upplevelse av att det gäller Sverige. Det gäller nu, och det är djupt rotat i Guds ord.

Konferensen var både omskakade, uppmuntrande och allvarlig. Trots att jag varit med i teamet som bjöd in Bill till Sverige och därför redan hade förväntningarna mycket högt ställda, blev jag starkt berörd och överraskad av tyngden, kraften och smörjelsen i budskapet. Jag kan bara säga en sak; var du inte där, så har du missat något som jag tror Gud vill göra med församlingen i Sverige. Personligen tror jag också att det börjar bli ganska bråttom. Det är skymning över Sverige och vi vet att natten kommer då ingen kan verka. Men innan dess vill Gud röra Sverige på nytt, starkt sätt.

Detta är Gud som rör på sig och det är den sista pusselbiten som läggs nu. Med den i hjärtat, så förstår jag plötsligt varför jag ibland har brottats med känslan; var det bara det här? Var det inte mer? Jo, det finns mer och det har bara börjat.

För er som missade denna markbrytande konferens går den att beställa på DVD här.

I sista stund på söndagen, fick Bill också tala under Skogakyrkans förmiddagsgudstjänst. För er som missade nyårskonferensen med Bill, här är ett härligt smakprov på vad ni missade:

Del1:

Del2:

Del3:

Mvh Tomas

This entry was posted in Ur ett hebreiskt perspektiv. Bookmark the permalink.

2 Responses to Predikan om församlingen i Ladoicea och Filadelfia

  1. Pekka H says:

    Solid teaching again from Bill Cloud. And God bless the translator too :)

  2. Daniel F says:

    I AM blessed!!! Since we started down this narrow road of returning to the Torah of the Lord instead of fleeing from it as we were taught in Church the windows of heaven have started opening up.

    /Daniel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ 4 = 6

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>